Digital Island förvärvar Gustafsson Webbs verksamhet

Digital Island förvärvar Gustafsson Webbs verksamhet Digital Island har fått äran att förvärva hela Gustafsson Webbs verksamhet och kommer från och med idag måndag 12/10 ta över deras kundhantering och projekt.  Gustafsson Webb grundades 2012 av Conny Gustafsson och har…
Digital Island förvärvar Gustafsson Webbs verksamhet

Digital Island förvärvar Gustafsson Webbs verksamhet

Digital Island har fått äran att förvärva hela Gustafsson Webbs verksamhet och kommer från och med idag måndag 12/10 ta över deras kundhantering och projekt. 

Gustafsson Webb grundades 2012 av Conny Gustafsson och har idag 3 anställda. Sedan 2012 har Gustafsson Webb utfört flertalet uppdrag av olika omfattning till kunder runtom Stockholmsområdet där dom främst arbete med utveckling av webbplatser, sökoptimering, social media strategi och it-konsulting. 

Gustafsson Webb har arbetat med nära kundkommunikation genom alla sina projekt och så även inom detta förvärv. Conny Gustafsson och Gustafsson Webb valde att se efter sina kunders välmående och såg till att göra en grundlig undersökning av vilken byrå som bäst skulle kunna ta över hans verksamhet, där beslutet föll på Digital Island. Ett sant bevis på god kundservice. 

“- Jag är väldigt stolt och glad över att Gustafsson Webb har valt oss och ge Digital Island sitt förtroende över sina kunder. Med detta fortsätter vi våran expansion inom marknaden och i synnerhet inom Stockholmsområdet” säger Digital Islands grundare Gustav Trolle.

Ägaren Conny Gustafsson och Gustafsson Webb har valt att fokusera sina kompetenser inom andra områden och har därför beslutat sig för att hitta en ny byrå för sina kunder. Detta fastlägger Digital Islands starka position inom Stockholms området och adderar en rad nya Stockholms kunder.

“- Jag är exalterad över att få äran ta nästa steg i resan för både Gustafsson Webbs kunder och Digital Island. Jag ser fram emot att fortsätta deras goda relation till sina kunder och öka deras närvaro på nätet. “ säger Digital Islands försäljningschef Magnus Persson.

För att detta förvärv ska träda i kraft krävde Gustafsson Webb att Digital Island ska skänka en avtalad summa till välgörenhet där båda parterna kommit överens om att pengarna ska skänkas till Prostatacancerfonden vilket även detta är ett tecken på Connys välvilja.

Digital Island ser fram emot att bygga långsiktiga och goda relationer med alla dessa nya kunder och erbjuda samma goda kundservice som dem fått hos sin tidigare byrå.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se