Jobbannons – söker UI/UX-Designer och account manager!

Jobbannons – vi söker UI/UX-Designer och Account Manager! Digital Island fortsätter att växa så att det knakar. Från ett år tillbaka, då vi endast var 3 på kontoret, har vi idag växt så att vi är hela 12 st anställda.…
Jobbannons – söker UI/UX-Designer och account manager!

Jobbannons – vi söker UI/UX-Designer och Account Manager!

Digital Island fortsätter att växa så att det knakar. Från ett år tillbaka, då vi endast var 3 på kontoret, har vi idag växt så att vi är hela 12 st anställda. Vi hade även över 30 projekt publicerade under förra året, vilket gör oss till en av dom mest effektiva aktörerna på marknaden. Mer om vårt 2020 kan ni läsa här. 2021 tar vi tag i taktpinnen och sätter ribban ännu högre än förra året. Vi fortsätter att leverera projekt efter projekt och tar ännu fler marknadsandelar. Därför söker två nya medarbetare.

Vilka positioner söker vi i denna jobbannons?

Vi söker en ung och hungrig Account Manager till vårt säljteam. I nära samarbete med försäljningschef Magnus, kommer du att arbeta med att både behandla befintliga kunder, med att se till så att dom har allt dom behöver, samt kontakta nya kunder. Vi arbetar med kreativa lösningar för att hitta våra nästa kunder. Allt från online marknadsföring, samarbetspartners, kalla och varma samtal och mycket mer. Vi är alltid öppna för nya och kreativa lösningar inom säljprocessen! Det viktigaste är att du har ett hunger för sälj och kundhantering. När du tagit in en kund får du även följa med igenom hela projektet där du står för en stor del av kommunikationen till kunden under utvecklingsprocessen.

Vi söker även en UI/UX-designer till vårat designteam. Just nu producerar vi mellan 5-10 designförslag i månaden, en siffra som endast kommer att stiga. Därför behöver vi dig som är effektiv, men även kreativ till vårat designteam och som är bra på att ta egna initiativ. Arbetsprocessen är att du normalt tar ett första möte med kunden för att höra hur deras önskningar ser ut gällande både funktion och design. Sedan tar du fram ett designförslag som har en professionell, modern och hållbar interaktion som kommunicerar rätt med kundens specifikationer. Din design ska nämligen hjälpa kunden att öka deras försäljning. Denna position kräver därmed att du har en god förståelse kring kundens affärsutveckling, kundhantering och är duktig på att se den stora bilden under hela utvecklingsprocessen. Utöver kundkontakt arbetar du även i nära samarbete med våra webbutvecklare där dom utvecklar och programmerar utifrån DINA skisser.

Varför du ska söka jobb hos oss?

Vi är ett ungt och drivet företag. Vi startade 2016 och har på 5 års tid tagit stora marknadsandelar. Då vi fortfarande är ett ungt företag arbetar vi med stor flexibilitet och högt i tak. Alla medarbetare får ständigt pröva på nya och utmanande uppgifter men där vi alltid hjälper varandra genom varje arbetsmoment. Våra lyhörda chefer är alltid öppna för nya förslag på arbetsflöden och kreativa sätt att lösa problem. Vi sitter idag i härliga lokaler i ett sekelskifteshus centralt i Uppsala ihop med moderbolaget Interactive Solutions AB.

På grund av rådande omständigheter försöker vi hålla sociala tillställningar online samt har en stor flexibilitet och förståelse för allas välmående och hälsa. För att få en bättre känsla över vad för typ av företag vi är, får du gärna läsa några av våra medarbetarintervjuer som du hittar på vår blogg.

Hur söker du?

Anställningsprocessen ser olika ut för de två anställningarna.
För dig som söker som UI/UX-designer kommer du att få ta ett design-prov som vi presenterar för dig i ett senare steg. Utöver det krävs det att du skickar in ett CV + portfolio till oss här.

För dig som söker som Account Manager, behöver du skicka cv + personligt brev som du också skickar in här.

ArtikelLogoVi ser fram emot att se och läsa era ansökningar och kontakter er så snabbt vi kan för mer information om anställningsprocessen.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se