Nytt samarbete med Visma

I några månader har vi arbetat med flera spännande projekt från Visma Consulting (från och med september 2022 går under namnet twoday)
Nytt samarbete med Visma

I några månader har vi arbetat med flera spännande projekt från Visma Consulting (från och med september 2022 går under namnet twoday) som tex Stockholm Bostadsförmedling, Nya tunnelbanan Stockholm, Stockholm Gas-teknik och LÖF (regionernas ömsesidiga försäkringsbolag). Dessa samarbeten ligger helt i linje med vår verksamhet inom Förvaltning, WordPress och dess webb-teknik.

Samarbetet gynnar alla inblandade. twoday har i dagsläget inga WordPress utvecklare och vi på Digital Island får arbete med det vi är bäst på att ge den bästa servicen inom webbutveckling och kunna erbjuda Digitalmarknadsföring.

Därför ser vi samarbetet som en spännande del för vår framtida utveckling tillsammans med twoday Sweden AB.

Uttalande från Digital Island och twoday

– Det är otroligt kul att få äran att hjälpa twodays befintliga kunder! Samt att få uppleva hur nöjda deras kunder blir!”, säger en mycket stolt Bonny Trolle, på Digital Island

Vilka är twoday?

twoday (före detta Visma Consulting) är en ledande IT-aktör som levererar anpassade konsulttjänster, datadrivna lösningar och ledande produkter till över 8 000 offentliga och privata verksamheter i Norden. Dom har över 2 200 teknologi-experter som jobbar tätt intill kunder för att skapa innovativa lösningar som transformerar stora och medelstora organisationer.

Om du har en Mediabyrå, IT-leverantör, Konsultbolag eller liknande som letar efter en erfaren samarbetspartner som kan hjälpa er med Webbförvaltning, Webbutveckling och Digitalmarknadsföring. Kontakta oss

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se