Film Stockholm

Stockholmfilm

Vi är så glada att kunna berätta att vi har tagit över förvaltningen av Film Stockholms webbsida. Filmstockholm är en väletablerad aktör inom film- och TV-produktion i Stockholm, och vi tror att deras webbsida kommer att bli en viktig plattform för att nå ut till deras målgrupp.
Digital Island fick uppdraget pga att vi är experter inom wordpress och har hög kompetens.

Vi ser verkligen fram emot att få arbeta med Film Stockholms webbsida och att bidra till att göra den ännu mer användarvänlig och attraktiv för besökarna. Genom att ta över förvaltningen av webbsidan kan vi också se till att den hålls uppdaterad med de senaste nyheterna och produktionerna från Filmstockholm.

Vi hoppas att ni kommer att gilla resultatet av vårt arbete, och vi ser fram emot att fortsätta att bidra till att stärka Film Stockholms närvaro på nätet.

Besök gärna filmstockholm.se

april 13, 2023

Digital Island har blivit Shopify partner

Som Shopify partner kommer Digital Island att erbjuda integrerade lösningar för Shopify-webbutiker. Vi kan hjälpa till att skapa och förbättra Shopify-webbutiker med tillhörande tjänster. Genom partnerskapet kan Digital Islands alla kunder och samarbetspartner också få tillgång till expertis inom Shopify samt specialiserad Shopify-support för att optimera e-handelshantering. Detta partnerskap gör det möjligt för Digital Island...

Läs mer >