Sigrid strukturerar & projektleder på Digital Island

Sigrid har sedan slutet av förra året kommit in till vårt team på Digital Island som en strukturerad projektledare.
Sigrid strukturerar & projektleder på Digital Island

Sigrid har sedan slutet av förra året kommit in till vårt team på Digital Island som en strukturerad projektledare.

Vad är din roll på DI och vad betyder de/vad får du göra?

Jag jobbar som projektledare på Digital Island. Det betyder att jag har kontakt med kunder och ansvarar för att de projekt som vi får in utförs
Förutom projektledning jobbar jag med att ta fram designer av olika slag. Det kan vara skisser av hemsidor och inlägg till sociala medier.

Hur fick du nys om DI och varför valde du oss?

Jag ville jobba på en webbyrå i Uppsala och tyckte att Digital Island var ett intressant alternativ. Det som fick mig att välja DI var att jag såg att företaget jobbade med både design och programmering. Jag är intresserad av båda delarna och tyckte att det lät som en perfekt matchning.

Vad har du fått gjort hitintills på DI?

Hittills har jag fått göra flera olika uppgifter, bland annat har jag fått designa hemsidor, skapa inlägg till sociala medier och utvecklat hemsidor i WordPress samt Förvaltning av kunders webbsidor. Jag har tagit över påbörjade projekt men har också varit med vid uppstart av nya.

Finns det något speciellt eller nytt som du har lärt dig?

Det jag har lärt mig mest om är projektledning. Jag har blivit bättre på planering, prioritering och kommunikation. Under min första tid på Digital Island har jag fått mycket ansvar och förtroende. Det har varit roligt och gjort att jag har lärt mig mycket.
Förutom projektledning har jag lärt mig nya saker om webbutveckling. Jag har utbildat mig inom webbutveckling och det har varit intressant att använda det jag lärt mig i praktiken.

Har det varit som du har förväntat dig och trivs du?

Det är bättre än jag förväntat mig. Jag trivs hur bra som helst. Både kollegor och kunder har varit trevliga och jag har känt mig så välkomnad. Det är en bra gemenskap på kontoret där alla hjälper varandra och har väldigt roligt.

Söker du också ett fantastiskt jobb?

Vill du vara en del av ett team som driver framgång genom kreativa webbprojekt och effektiv digital marknadsföring? Då är Digital Island platsen för dig! Vi söker nu talangfulla individer som är redo att ta sig an utmanande och spännande uppdrag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ och stöttande miljö, där ditt arbete verkligen gör skillnad. Vi värdesätter innovation, teamwork och en strävan efter excellens i allt vi gör.
Om du är en kreativ problemlösare, har en passion för webbteknik och Digital marknadsföring, och vill arbeta i en miljö där du kan växa och utvecklas, då är det dags att ansluta dig till vårt team på Digital Island.

Skicka in din ansökan idag och ta det första steget mot en lysande framtid på en arbetsplats där dina drömmar blir verklighet.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se