Digital Island får fjärde året i rad Dubbel AA

Det är med stor glädje och stolthet att vi på Digital Island återigen har tilldelats dubbel-AA i kreditbetyg från Bisnode
Digital Island får fjärde året i rad Dubbel AA

Dubbel AA 2024

För fjärde året i rad tilldelats betyget Dubbel AA av Bisnode som är ledande finansiella analytiker. Denna utmärkelse är ett kvitto på Digital Islands oavbrutna engagemang för sin digitala innovation, kvalitet och stabilitet sedan 2021, vilket ger företaget i hög kreditvärdighet.

Dubbel AA är för finansiell och operativ prestation och understryker Digital Islands starka ekonomiska stabilitet samt dess förmåga att kontinuerligt leverera över förväntningarna till kunder och samarbetspartner. Det bekräftar även företagets roll som en pålitlig ledare inom IT-branschen, med en outtröttlig strävan efter att förnya och förbättra branschstandarderna.

Gustav Trolle, VD för Digital Island, säger över utmärkelsen:

” – Att återigen få Dubbel AA under en lågkonjunktur är ett bevis för oss på Digital Island, att vi jobbar rätt och att det hårda arbete som vi lägger ner, tar oss åt rätt håll. Det inspirerar oss att fortsätta vår strävan efter innovation och att leverera exceptionellt värde till våra kunder och partners.”.

Målet är trippe-AAA

Medan dubbel-AA kreditvärdighet är ett bevis på Digital Islands styrka och stabilitet, slutar inte vår resa här. Vi har siktet inställt på det ärofyllda målet att uppnå en trippel A-kreditvärdighet. För att nå detta krävs att ett företag har varit verksam i minst tio år. För oss på Digital Island innebär detta att vi har två år kvar att ytterligare stärka vår verksamhet och fortsätta att leverera på vår höga standard av kvalitet och pålitlighet.

Slutsats

Framåtblickande är Digital Island inställda på att fortsätta sin resa mot excellens genom att utveckla deras digitala tjänster som inte bara gynnar dess kundbas utan också bidrar positivt till kundernas vinster.
Ledningen, under Gustav Trolles ledarskap, är fast besluten att bibehålla sin position inom Webbutveckling, Digital marknadsföring och dess IT-tjänster samt fortsätta att omfamna AI, kreativitet och innovationer.

Digital Island är en Helhetslösningar för Din Digitala Närvaro

logotype 1

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se