Vi föreläser om AI på KA-Dagen

Välkommen till en inspirerande dag fylld med kunskap och insikter om framtidens teknik inom byggbranschen.
Vi föreläser om AI på KA-Dagen

Vi föreläser om AI på KA-Dagen

Under KA-DAGEN, en av Sveriges ledande konferenser för yrkesverksamma inom bygglagstiftning och byggteknik, kommer vi på Digital Island att hålla en föreläsning om hur artificiell intelligens (AI) kan integreras i rollen som kontrollansvarig (KA). Evenemanget samlar branschens främsta experter för att diskutera de senaste nyheterna och trenderna som formar vår industri.

Datum och Plats:

Under dessa sessioner kommer vår egen AI-expert, Ali Azadali, att utforska hur AI kan användas för att effektivisera och förbättra arbetet inom byggprojekt. Ali kommer att presentera verkliga exempel på AI-applikationer och diskutera hur dessa tekniker kan implementeras för att optimera arbetsflöden, förbättra beslutsfattande och minska riskerna i byggprojekt.

Varför ska du delta?

KA-DAGEN är inte bara en chans att få en djupare förståelse för AI och dess potentiella tillämpningar inom byggbranschen, utan också ett unikt tillfälle att ställa frågor och interagera direkt med experter. Du kommer att få möjlighet att:

  • Ta del av de senaste innovationerna och trenderna inom byggteknik.
  • Ställa dina egna frågor och få insikter direkt från ledande AI-experter.
  • Nätverka med andra yrkesverksamma och bygga värdefulla relationer som kan berika din professionella karriär.

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå hur du kan integrera och utnyttja AI i din roll som kontrollansvarig för att inte bara möta, utan överträffa de standarder och förväntningar som dagens byggprojekt kräver.

Anmäl dig idag!

Miss inte chansen att vara en del av denna spännande dag. Registrera dig nu för att säkra din plats och vara med på frontlinjen av teknologisk innovation inom byggbranschen.

Kontakta oss

Är du redo att utforska hur AI kan transformera din bransch? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och personlig konsultation. Vi på Digital Island är här för att hjälpa dig att navigera i AI:s möjligheter och se till att du är fullt utrustad för att möta framtidens utmaningar.

Vänta inte – ta det första steget mot en mer effektiv och innovativ framtid redan nu!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se