BLACK-WEEK 2020 – KOSTNADSFRI HEMSIDA!

BLACK-WEEK 2020 – KOSTNADSFRI HEMSIDA! Efter stor efterfrågan har vi nu valt att hänga med på Black-Week vågen och kommer därför med ett supererbjudande. Nu under Black-Week behöver du endast teckna vårt Webbhotell med Up2Date för 595:-/mån i 24 månader.…
BLACK-WEEK 2020 – KOSTNADSFRI HEMSIDA!

BLACK-WEEK 2020 – KOSTNADSFRI HEMSIDA!

Efter stor efterfrågan har vi nu valt att hänga med på Black-Week vågen och kommer därför med ett supererbjudande. Nu under Black-Week behöver du endast teckna vårt Webbhotell med Up2Date för 595:-/mån i 24 månader.

Du får en helt ny kostnadsfri hemsida till ditt företag till ett värde av 20.000kr ifall du tecknar upp dig på vårt Webbhotell och Up2Date! Våra utvecklare tar fram ett unikt utseende helt enligt dina preferenser så att du får precis den hemsidan du alltid velat ha.

Detta är ett helt unikt erbjudande och det är först till kvarn som gäller. Så passa på att kontakta oss idag innan platserna tar slut!

Följ denna länk för att komma till detta Black-Week erbjudandet och kontaktformuläret:

BLACK-WEEK

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se