Samarbete med kommunikationsbyrån Komson i flera webbprojekt

Vi är stolta att meddela att vi på Digital Island i mars 2021 har börjat arbeta med den väletablerade kommunikationsbyrån Komson i flera webbprojekt för deras kunder. Detta samarbete ligger helt i linje med vår egen utveckling för att skapa…
Samarbete med kommunikationsbyrån Komson i flera webbprojekt

Vi är stolta att meddela att vi på Digital Island i mars 2021 har börjat arbeta med den väletablerade kommunikationsbyrån Komson i flera webbprojekt för deras kunder. Detta samarbete ligger helt i linje med vår egen utveckling för att skapa den perfekta kundupplevelsen och befäster vår plats bland Uppsalas större webbyråer. Men låt oss börja från början: Vilka är Komson?

Komson är en kommunikationsbyrå i Uppsala som startades 2006 av Marcus Segersvärd. Komson-teamet består av projektledare, content producers, social media managers, formgivare, eventledare och mycket mer. Sedan starten har de hjälpt flertalet stora företag och organisationer med marknadsstrategier, events, kampanjer och löpande kommunikation, inte minst i digitala och sociala kanaler. Komson arbetar långsiktigt och nära sina kunder, i många fall som en extern marknadsavdelning.

Detta är också anledningen till att vi på Digital Island ser samarbetet som en spännande del för vår framtida utveckling. Genom dem kan vi nu erbjuda våra kunder hjälp med hela sin marknadsföring, från strategi till löpande innehållsproduktion och kommunikation. Från andra sidan hoppas vi att kunna erbjuda Komsons kunder olika kreativa och nytänkande lösningar för att optimera deras digitala närvaro.

Uttalande från Digital Island och Komson

– Som relativt nya aktörer känns det kul att börja arbeta tillsammans med en av de mest etablerade kommunikationsbyråerna i stan. Jag märker att vi har samma syn på långsiktighet och kvalitet i vårt tänk. Vi har ett stort partnernätverk idag, men Komson kompletterar upp behovet av löpande marknadsföringshjälp hos många av våra kunder, och jag hoppas och tror att vi också kan stötta Komsons kunder med innovativa webblösningar. Vi är otroligt glada och stolta att Komson valt att samarbeta med oss i dessa webbprojekt, och hoppas det blir många fler i framtiden!”, säger Magnus Persson, försäljningschef på Digital Island

Komson är vana att arbeta med många olika underleverantörer och partners, i olika kundprojekt, inte minst när det gäller webb, SEO och digital närvaro.

”- Efter att ha inventerat marknaden inför att ett par av våra kunder skulle ta fram helt nya webbplatser föll valet på Digital Island. Vi uppskattar deras kunskap inom den digitala biten och deras vitala och effektiva sätt. Vi hoppas också kunna finnas till hands när deras kunder vill spetsa sitt varumärkesbyggande och säljdrivande marknadsföring”, Marcus Segersvärd, vd, Komson.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se