Anna Paleologos – Vår nya webbutvecklare

Digital Island har fått en väldigt bra och effektiv anställningsprocess tack vare en inarbetad praktik bearbetning. Det betyder att från och med september gick Anna över från sin praktikperiod till fast anställning på Digital island. Anna Paleologos förstärker webbutvecklingen och…
Anna Paleologos – Vår nya webbutvecklare

Digital Island har fått en väldigt bra och effektiv anställningsprocess tack vare en inarbetad praktik bearbetning. Det betyder att från och med september gick Anna över från sin praktikperiod till fast anställning på Digital island. Anna Paleologos förstärker webbutvecklingen och dess Frontend.

Som vi beskriver ovan så har Anna praktiserat hos oss under början av detta år och därför har hon kommit in i vår arbetsprocess och redan hunnit med flera stora projekt hos oss. Men vi låter henne få introducera sig själv.

Vad har du gjort innan du började på Digital Island?

Jag har haft en yrkeshögskoleutbildning i Changemakers Educations som Webbutvecklare E-handel i 2 år innan Digital Island. Det är en bred utbildning inom e-handel där vi har lärt oss både frontendutveckling och backendutveckling och fick en stor överblick över e-handel. En stor del av min utbildning har varit att skapa sidor inom WordPress/Woocommerce där design, layout och webbshop funktioner samverkar och stödjer kundens upplevelse (UI/UX).

Hur kommer det sig att du hamnade här hos oss på Digital Island?

Jag fick tips från skolan om Digital Island när jag sökte praktik dom sista 6 månader av min utbildning. Digital Island jobbar exakt med det jag ville praktisera, att skapa webbsidor i WordPress/Woocommerce. Jag sökte och fick efter en kort tid inbjudan till intervju. Jag fick en trevlig bemötande och efter en bra presentation av företaget och deras moderbolag Interactive Solutions blev jag erbjuden till praktikplats. Det kändes rätt och svarade ja och efter sex månader på Digital Island som praktikant fick jag jobberbjudande.

Vilket är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag utvecklar webbsidor inom WordPress/Woocommerce och i Elementor (som jag fick lära mig i praktiken), där jag jobbar mest som Frontendutvecklare, i samarbete med våran designer jag gör en en ide till verklighet genom att skapa hemsidor som anpassas utifrån webbläsare, smartphones och läsplattor och som är användarvänliga.

Hur trivs du här på Digital Island?

Från första stunden kände jag mig som en del av gänget. Jag trivs hur bra som helst! Alla kollegor trevliga och alla är hjälpsamma vid behov. Jag upplever att dom anställda är i fokus.
I början av min tid har jag jobbat mest hemifrån pga Covid-19, men det stoppade inte oss att umgås med varandra, genom att spela spel och skratta och ha kul tillsammans. Idag är många av oss tillbaka på kontoret och det innebär att vi lyssna på musik, har kaffepauser och spela tillsammans på kontoret.

Anna är den senaste av en rad nya ansikten här på kontoret. Tidigare har vi introducerat Mattias, Jesper, Felix, Nino, Magnus och Jonathan. På ett års tid har vi utökat kontoret med hela åtta nya anställda. Flera av dessa har fått vidareanställning efter att ha haft sin praktik hos oss. Om du är ute efter en utmanande och lärorik praktik som kan resultera i en anställning?

Skicka in din ansökning här.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se