Digital Island & Sirius Fotboll 2024

Med stor entusiasm och förväntan meddelar vi på Digital Island att vi under 2024 kommer att fortsätta vår stödjande hand till Uppsalas Stjärna för Sirius Fotboll. Denna gång utvidgar vi vårt engagemang för att omfatta både herr- och damlagen, ett…
Digital Island & Sirius Fotboll 2024

Sedan vårt första sponsringssamarbete med Sirius Fotboll 2021, har vi bevittnat och firat många triumfer och utmaningar tillsammans. Det är med stolthet vi ser tillbaka på de ögonblick då vi tillsammans har skapat minnesvärda upplevelser för både spelarna och deras hängivna supportrar på Västra sidan. Vi ser detta fortsatta samarbete som en naturlig förlängning av vår gemensamma strävan efter excellens, både på och utanför planen.

Varför Sirius Fotboll?

Vårt val att stödja Sirius Fotboll beror på mer än bara deras framstående närvaro i Uppsalas sportliv. Det handlar om att identifiera oss med en organisation som delar våra värderingar om samhörighet, engagemang och strävan efter att ständigt utvecklas och förbättras. Genom att sponsra både herr- och damlagen visar vi vår respekt och uppskattning för jämställdhet och mångfald inom sporten.

Under 2024 planerar vi att inte bara vara ekonomiska sponsorer, utan även att engagera oss i olika aktiviteter som bidrar till intressanta möten med andra företag som också sponsrar Sirius Fotboll.

Avslutande Tankar

Som vi ser fram emot säsongen 2024 med Sirius Fotboll, förnyar vi vårt åtagande att stötta och uppmuntra både herr- och damlagen. Vår passion för sporten och för vår lokala gemenskap i Uppsala är starkare än någonsin. Tillsammans med Sirius Fotboll ser vi fram emot en år av spännande matcher, nya kontakter och nya höjder av framgång.

Digital Island och Sirius Fotboll – tillsammans bygger vi en starkare och mer inkluderande fotbollsfamilj i Uppsala.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se