Löf väljer Digital Island

Vi är glada att presentera Löf, ett framstående försäkringsbolag med fokus på att försäkra vårdgivare finansierade av regionerna
Löf väljer Digital Island

Löf

Vi är glada att meddela att vi har välkomnat Löf (Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag) som en ny kund till vår portfölj. Löf är ett ledande rikstäckande försäkringsbolag med huvudsaklig inriktning på att försäkra vårdgivare som finansieras av regionerna. Deras främsta mål är att säkerställa trygghet och ersättning för patienter som drabbats av patientskador, samtidigt som de strävar efter att minska antalet skador inom vården.

Som ett ömsesidigt försäkringsbolag ägs Löf av sina försäkringstagare, regionerna. Bolagets årliga omsättning uppgår till cirka 1,5 miljarder kronor med en balansomslutning på ungefär 15 miljarder kronor. Med cirka 200 dedikerade medarbetare specialiserade inom försäkring, skadereglering och patientsäkerhet, är Löf engagerat i att tillhandahålla högkvalitativ service till sina kunder.

Vårt uppdrag

Vi är stolta över att få ansvara över Löfs webbplats genom att hantera hög säkerhet, service, säkerställa tillgänglighetsgranskning & WCAG, webbförvaltningen av deras plattform på lof.se. Utöver detta kommer vi att erbjuda rådgivning inom webbutveckling och arbeta tillsammans med Löf för att utveckla och implementera nya funktioner och förbättringar på deras webbplats för att möta deras behov och öka användarupplevelsen för deras besökare.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se