Kindes.nu

Shopify

Webbutik

Möbler & inredning

Kontakta oss

Möbler & inredningsdetaljer

Med Kindes i Sverige kan du förvänta dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder inte bara produkter av högsta kvalitet, utan också inspiration och idéer för att göra ditt hem till den bästa möjliga platsen. Vårt engagemang för hållbarhet och design säkerställer att du hittar produkter som inte bara ser bra ut utan också är bra för vår planet.

Upptäck vad Kindes har att erbjuda och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem till en plats du älskar. Besök vår webbplats idag och ta del av vårt spännande sortiment. Välkommen till Kindes – där ditt drömhem börjar.

5/5

Bra kundsupport

5/5

Kommunikation

3⋆

Resursförstärkning

1h - 2h

Snabb support

Snabbfakta

Trygg Hosting

95%

Dedikerat Team

90%

Svårighetsgrad

17%

Genomsnittlig projektkostnad

10%

Bakgrund


Kindes.nu är en innovativ och modern webbutik specialiserad på högkvalitativa möbler och inredningsprodukter. När Kindes.nu kontaktade oss på Digital Island hade de en tydlig vision: att skapa en användarvänlig, estetiskt tilltalande och effektiv e-handelsplattform som skulle spegla deras varumärke och attrahera en bred kundbas. För att uppnå detta valde vi att bygga deras nya webbutik i Shopify.


Lösning


Vi började med att noggrant analysera Kindes.nu’s behov och mål. Detta inkluderade en grundlig förståelse för deras målgrupp, produktsortiment och varumärkesidentitet. Med denna information i åtanke skapade vi en anpassad design som reflekterade deras unika stil och erbjudanden.


Nyckelfunktioner i projektet: • Anpassad Design: Vi utvecklade en skräddarsydd design med fokus på en ren och modern estetik som matchade Kindes.nu’s varumärke. Designen inkluderade intuitiv navigering och en responsiv layout för att säkerställa en optimal användarupplevelse på alla enheter.

 • Produktintegration: Vi integrerade en omfattande produktkatalog med detaljerade produktbeskrivningar, högkvalitativa bilder och tydlig kategorisering för att underlätta för kunderna att hitta och köpa möbler och inredningsprodukter. Vi såg till att varje produkt var lätt att hitta och hade all nödvändig information för att kunden skulle kunna fatta ett välgrundat köpbeslut.

 • Betalningslösningar och Kassasystem: För att säkerställa en smidig och säker betalningsprocess integrerade vi flera populära betalningsalternativ, inklusive kreditkort, PayPal och Klarna. Vi implementerade också ett effektivt kassasystem för att minska friktionspunkter i kundresan.

 • SEO och Digital Marknadsföring: För att öka synligheten online och driva trafik till webbutiken, implementerade vi en omfattande SEO-strategi och digital marknadsföringskampanjer. Detta inkluderade optimering av produktbeskrivningar, meta-taggar och bildalt-texter samt kampanjer på Google Ads och sociala medier.

 • Kundsupport och Eftermarknad: Vi integrerade funktioner för kundsupport och eftermarknadstjänster, inklusive en lättillgänglig FAQ-sektion, livechatt och enkla retur- och garantiprocesser för att förbättra kundnöjdheten.


Resultat


Genom att bygga Kindes.nu’s webbutik i Shopify skapade vi en stark och pålitlig plattform som inte bara uppfyller deras nuvarande behov, utan också är skalbar för framtida tillväxt. Resultatet är en elegant och funktionell e-handelslösning som har ökat deras försäljning och kundengagemang, och som har stärkt deras position på marknaden för möbler och inredning.


Vi på Digital Island är stolta över att ha varit en del av Kindes.nu’s resa och ser fram emot att fortsätta stödja deras tillväxt och framgång.


Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se