Framgångsrik lansering av Coeli.se

Det en ära för Digital Island att tillkännage lanseringen av den nya webbsidan för Coeli, som är en ledande svensk kapitalförvaltare.
Framgångsrik lansering av Coeli.se

Detta projekt är ett bevis på Digital Islands expertis inom webbutveckling, professionalism, säkerhet och kvalitet.

Bakgrund

Coeli, en respekterad aktör inom kapitalförvaltning med en portfölj på omkring 50 miljarder kronor, som vände sig till oss på Digital Island, efter att det hade mött utmaningar med sin pågående webbutveckling, där lanseringen skjutits upp ca 1 år. Då behövde Coeli en pålitlig partner som kunde ta över och effektivt leverera en ny webbsida.

Projektets Gång

Vi på Digital Island förstår vikten av att kombinera teknisk skicklighet med en djup förståelse för kunders unika behov. Vi inledde därför projektet med workshops och möten för att helt förstå Coelis vision och krav samt att vi kunde få chansen att lyfta projektet till nya höjder med hjälp av vår expertis och kreativitet.


Vår projektledare, tillsammans med ett team av erfarna utvecklare, etablerade dagliga samtal och kontinuerlig kommunikation med Coelis affärsutvecklare och produktägare. Denna nära samverkan säkerställde att varje aspekt av webbplatsen var anpassad för att återspegla Coelis identitet och möta deras affärsmål.

Tekniska Höjdpunkter

Webbplatsen är byggd i wordpress och med fokus på användarvänlighet, säkerhet och modern design. Vi integrerade funktioner för investeringshantering och informationsflöden, samtidigt som vi garanterade högsta möjliga säkerhetsstandarder för att skydda känslig kundinformation.

Slutsats

Resultatet är en högkvalitativ, säkra och användarvänlig webbsida som inte bara möter, utan den överträffar också Coelis förväntningar. Detta projekt understryker Digital Islands förmåga att hantera komplexa webbutvecklingsprojekt och stärka våra kunders digitala närvaro.
Vi hoppas att ni besöker coeli.se och uppskattar vårt arbete.

Framtiden och utökat Partnerskap

För Digital Island är detta projekt med Coeli mer än bara en framgångsrik webbplatslansering. Det är början på ett långsiktigt partnerskap där vi fortsätter att stödja Coeli i deras digitala resa. Vi ser fram emot att fortsätta leverera exceptionella lösningar som kombinerar innovation, kvalitet och säkerhet med hjälp av våra tjänster Up2Date och Webbförvaltning.

Utöver detta har vi också åtagit oss att hjälpa Coeli att säkerställa nya affärer och leads genom deras nya webbsida. Vår expertis inom digital marknadsföring kommer att spela en central roll i detta. Genom anpassade strategier inom sökmotoroptimering (SEO), målinriktad annonsering och innehållsmarknadsföring, är vi redo att maximera Coelis online-närvaro och öka deras möjligheter till nya kundengagemang och affärsrelationer.

I samarbete med Coeli, ser vi fram emot att visa hur vår skräddarsydda digitala marknadsföringsstrategi inte bara ökar synlighet och trafik, utan också bidrar till konkreta affärsresultat. Vår vision är att förvandla varje interaktion på webbplatsen till värdefulla möjligheter för Coeli och därigenom stärka deras position som en ledande aktör inom kapitalförvaltning.

Boka möte för att öka er försäljning

Vi bokar gärna en kostnadsfritt möte för att få chansen att hjälpa er att höja er affärsprofil och dess kvalité på internet. Ring eller maila oss, det kan vara första steget till en fantastisk affär. Kontakta oss här.

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

    Ring eller maila oss på: 

    +46 73 987 96 53 

    info@digitalisland.se