Folkhälsomyndigheten

Digital Island tar stolt över driften av skyddaantibiotikan.se för Folkhälsomyndigheten.
Folkhälsomyndigheten

Digital Island tar över förvaltningen av skyddaantibiotikan.se

Vi på Digital Island är stolta över att meddela att vi nyligen blivit anförtrodda med den viktiga uppgiften att förvalta och underhålla webbsidan skyddaantibiotikan.se, ett initiativ av Folkhälsomyndigheten i Sverige. Detta projekt är inte bara en bekräftelse på vår expertis, utan också ett viktigt steg i vår strävan att stödja och främja folkhälsan.

Varför är detta viktigt?

Antibiotikaresistens är en växande global utmaning som kräver omedelbar uppmärksamhet och åtgärder. Webbsidan skyddaantibiotikan.se spelar en avgörande roll i att informera och utbilda allmänheten om vikten av att skydda befolkningen och informera om antibiotika genom ansvarsfull användning. Att vi på Digital Island får bidra till denna viktiga sak genom vår tjänst Webbförvaltning. Det är en ära och ett ansvar vi tar på största allvar.

Hur vi kommer att bidra

Vårt åtagande innebär att vi ansvarar för att webbsidan alltid är tillgänglig och fungerar felfritt. För att uppnå detta kommer vårt team att:

 • Kontinuerligt uppdatera och underhålla WordPress-plattformen via Up2Date: Detta innebär att vi säkerställer att webbsidan alltid kör den senaste versionen av WordPress samt alla nödvändiga plugins och teman för att maximera säkerhet och prestanda.
 • Implementera regelbundna säkerhetskontroller: För att skydda webbsidan mot hot och säkerställa att besökarnas information hanteras på ett säkert sätt.
 • Pålitlig uppetid: Vi garanterar hög tillgänglighet och pålitlig upptid för alla våra kunders webbplatser, säkerställande av att skyddaantibiotikan.se alltid är online och tillgänglig för besökare.
 • Säkerhet i Fokus: Med avancerade säkerhetsåtgärder som regelbunden skanning för skadlig kod, SSL-certifikat och brandväggar skyddar vi skyddaantibiotikan.se mot digitala hot.
 • Snabb Laddningstid: Vår Hosting är optimerade för snabbhet, vilket minskar laddningstiden för skyddaantibiotikan.se. Dess snabbhet förbättrar användarupplevelsen och stödjer bättre sökmotorranking.
 • Backup och Återställning: Regelbundna backups säkerställer att skyddaantibiotikan.se är skyddad. I händelse av tekniska problem eller dataförlust kan vi snabbt återställa dess webbsida.

Partnerskap med Folkhälsomyndigheten

Vårt partnerskap med Folkhälsomyndigheten och förvaltningen av skyddaantibiotikan.se är bara början. Vi ser fram emot att fortsätta att utvecklas och växa tillsammans med detta projekt, och att bidra till en värld där information och medvetenhet om antibiotikaresistens når ut till alla.

Vi på Digital Island är redo att möta dessa utmaningar och ser fram emot att göra en positiv skillnad i kampen mot antibiotikaresistens. Följ med oss på denna resa och håll dig uppdaterad genom vårt blogg för mer information och uppdateringar om vårt arbete med skyddaantibiotikan.se och andra projekt.

Vad innebär webbförvaltning?

Att överta förvaltningen av webbsidan skyddaantibiotikan.se är ett spännande steg för oss på Digital Island, och det understryker vår expertis och förmåga att hantera kritiska digitala plattformar som spelar en viktig roll i samhällsinformation och folkhälsa. Vi är stolta över att stödja Folkhälsomyndighetens viktiga arbete genom att säkerställa att deras webbsida är säker, tillgänglig och alltid uppdaterad.

Vi förstår vikten av en pålitlig webbplattform, särskilt när det gäller att förmedla viktig information till allmänheten. Detta uppdrag med skyddaantibiotikan.se förstärker vårt förtroende av åtagande att leverera förstklassig webbförvaltning och support.

Kontakta oss för en säker & professionell Webbförvaltning

Om du representerar ett företag eller organisation som behöver hjälp med att säkerställa och förvalta er webbplats, oavsett storlek eller bransch, inbjuder vi dig att ta reda på mer om vår Tjänst – Webbförvaltning. Vårt team av experter är redo att tillhandahålla den service och support som din webbplats behöver för att fortsätta växa och tjäna ditt syfte effektivt.

För att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa till, boka gärna in ett möte med oss. Vi är här för att svara på dina frågor och utforska hur vi kan bidra till din webbsidas framgång och säkerhet.

Tillsammans kan vi skapa en starkare, säkrare och mer tillgänglig digital närvaro för ditt företag eller organisation. Vänta inte, låt oss börja diskussionen idag!

Relaterade blogginlägg

Vi är här för att hjälpa dig växa, kontakta oss!

Ring, maila eller kom förbi vårt kontor på Salagatan 23. Du är alltid välkommen!

  Ring eller maila oss på: 

  +46 73 987 96 53 

  info@digitalisland.se